Om os…

Vi er 4 gode venner fra Højby, der gennem et par år – ved siden af vores daglige jobs – har delt vores passion og hobby omkring vine (læs; drukket dem), med stor nysgerrighed og interesse for de økologiske, biodynamiske og naturlige vine. Vi var blevet trætte af kun at drikke konventionelle vine, som smagte af det samme år efter år, fordi man sprøjter med pesticider i vinmarkerne og ofte tilsætter vinen en masse smagsforstærkere og klaringsmidler i processen, for at give den et ensartet udtryk. Derfor begyndte vi at købe vores vine i bl.a. KBH og Århus, hvor udvalget indenfor naturlige vine er meget større og længere fremme end i Odense.

Vi har nu efterhånden drukket os gennem mange forskellige typer vine fra mange lande og områder – også noget vi ikke har brudt os om. Vi mener selv at være landet et godt sted nu, hvor vi 4 venner nu sammen har skabt og indkøbt et lille udvalg af de vine vi elsker at drikke og kan stå 100 % inden for. Vi ved derfor også hvad du kan spise til de forskellige vine og vejleder gerne. 

Vores fremtidige planer og drømme er, at vi selv tager ud på udvalgte vingårde og kræsent og nøjsomt udvælger de vine, som vi synes smager fantastisk, og som vi kan sælge videre i vores lille butik i Odense.

Hvis du har fået lyst til at komme og støtte vores lille hobbyprojekt og give din feedback og smage på de vine vi har på hylderne, så skal du være så hjertelig velkommen.

Venlig hilsen Lane, Rikke, Lars og Thomas